HildeJoost-311

IJskar op school

Elk kind wordt blij van een ijskar! En wij worden blij van al die blije kinderen. Een traktatie vanwege een verjaardag, vanwege het mooie weer of voor de vakantie aan, een ijskar van Begeman’s is altijd een uitstekende keuze!

  • We maken met ijsmeester Henk ons eigen ijs
  • Gastvrije ijsmeisjes en heren
  • Mooie nostalgische ijskarren in elk formaat
  • Van verjaardag tot groot evenement
9a51601c-ac0a-4623-b4b0-11cb8b2bc0b4

IJskar op school

Elk kind wordt blij van een ijskar! En wij worden blij van al die blije kinderen. Een traktatie vanwege een verjaardag, vanwege het mooie weer of voor de vakantie aan, een ijskar van Begeman’s is altijd een uitstekende keuze!

Met onze nostalgische ijskar komen wij op locatie om iedereen te trakteren op een heerlijk, verfrissend ijsje. Wanneer je een ijskar bij Begeman’s boekt, hoef je verder niets te doen. Geniet van het evenement terwijl wij de rest verzorgen! We zijn stipt op tijd aanwezig om de ijskar op de juiste locatie te plaatsen. Geen gedoe met stroomkabels, want wij zijn zelfvoorzienend.

Naast een gastvrij ijsmeisje of -heer en een prachtige ijskar zorgen wij ook voor een aantrekkelijke uitstraling met enkele decoratieve elementen.

Heb je interesse in de mogelijkheden? Vul het offerteformulier in met je wensen en huur direct een ijskar voor je bedrijfsfeest, of ontvang vrijblijvend een offerte in je mailbox.

Dit zeggen andere klanten

Alles goed geregeld. Top kwaliteit vlees, salades en heel veel complimenten gehad over dat alles zo goed was! Zeker aan te raden. Heerlijk eten, uitstekend voor feestjes en uitstekende waarde!
Lamain
DGS Events heeft ons feest tot in de puntjes verzorgd. Het overleg met Marc Begeman over de invulling van feest en buffet was prettig en aan al onze wensen kon worden voldaan. Het buffet was heerlijk en van hoge kwaliteit!! Iedereen heeft er van genoten!!
Janny
We gaven een tuinfeest in festivalsfeer. Wat een succes. Alles tot in de puntjes geregeld, geen stress. Leuk en gezellig personeel. Marc denkt goed mee. Lekkere hapjes en heerlijke wijn. Een aanrader!
Emma
Wij zijn zo blij dat we voor DGS hebben gekozen voor onze bruiloft. Alles was tot in de puntjes geregeld en precies zo als we voor ogen hadden. Alles wat we bedachten of vroegen kon geregeld worden. De decoratie was echt in een woord wauw!
Chantal
Alles goed geregeld. Top kwaliteit vlees, salades en heel veel complimenten gehad over dat alles zo goed was! Zeker aan te raden. Heerlijk eten, uitstekend voor feestjes en uitstekende waarde!
E de Groot
We gaven een tuinfeest in festivalsfeer. Wat een succes. Alles tot in de puntjes geregeld, geen stress. Leuk en gezellig personeel. Marc denkt goed mee. Lekkere hapjes en heerlijke wijn. Een aanrader!
Emma
Wij zijn zo blij dat we voor DGS hebben gekozen voor onze bruiloft. Alles was tot in de puntjes geregeld en precies zo als we voor ogen hadden. Alles wat we bedachten of vroegen kon geregeld worden. De decoratie was echt in een woord wauw!
Chantal
Alles goed geregeld. Top kwaliteit vlees, salades en heel veel complimenten gehad over dat alles zo goed was! Zeker aan te raden. Heerlijk eten, uitstekend voor feestjes en uitstekende waarde!
E de Groot
Alles goed geregeld. Top kwaliteit vlees, salades en heel veel complimenten gehad over dat alles zo goed was! Zeker aan te raden. Heerlijk eten, uitstekend voor feestjes en uitstekende waarde!
Lamain
DGS Events heeft ons feest tot in de puntjes verzorgd. Het overleg met Marc Begeman over de invulling van feest en buffet was prettig en aan al onze wensen kon worden voldaan. Het buffet was heerlijk en van hoge kwaliteit!! Iedereen heeft er van genoten!!
Janny
20190121_142846

Wist je dat?

Steekijs is typisch Nederlands! Het maken is precies hetzelfde, echter waar de rest het in bakken deed deden wij in Nederland het in een worst verpakking. Zo kreeg je rollen ijs waar men dan plakjes vanaf stak. Vandaar de naam steekijs.

Rond 1900 was dit in heel Nederland een begrip; steekijs, ijswafeltjes, wafelijs noem het maar op. Sinds de opmars van bolletjes ijs vlakte de populariteit af en is het min of meer vergeten.

Sinds 2016 zorgde Marc Begeman ervoor dat daar verandering in kwam. Met een (h)eerlijke manier van ijs maken, en geheel biologisch, riep hij nieuw leven in het steekijs. En met succes! Vandaag de dag maken we duizenden liters steekijs om heel veel mensen blij te maken!